banner-2
banner-3
PREV
NEXT

ROLLTECH

Furnizor de solutii pentru garaje, locuinte rezidentiale si cladiri de birouri. Oferim spre vanzare usi garaj sectionale, automatizari porti usi, sisteme de acces si monitorizare precum si rulouri PVC. Optional asiguram montaj profesionist.

SFATURI UTILE :

Pentru a evita aparitia condensului se recomanda pe langa aerisire intensa dimineata, si echiparea ferestrelor din faza de proiectare cu tehnologie WarmEdge.De asemenea este recomandata aerisirea conform schemelor de mai jos.

Pentru a evita functionarea greoaie sau chiar griparea feroneriei, este necesar ca macar odata la
6 luni sa interveniti asupra pieselor in miscare de pe fereastra cu solutii de curatare si lubrifiere.
Potrivit legislatiei europene in vigoare, un copil in varsta de pana la 4 ani nu ar trebui sa poata deschide singur o fereastra. Din pacate acest lucru este ignorat de cei mai multi dintre noi si continuam sa facem compromisuri in ceea ce priveste siguranta copiilor.

Este indicat ca macar ferestrele de la camerele copiilor, de pe casa scarii, si in general ferestrele situate la etaj sa fie echipate cu sisteme de blocare cu cheie.Aceasta optiune nu mai reprezinta
un cost exagerat datorita sistemelor mult simplificate de furnizorii de feronerie.Aceste sisteme
se refera fie la manere de fereastra cu cilindru incastrat, fie la cilindrii aplicabili separat, cu posibilitatea de folosire a ferestrei in pozitia de basculare in continuare.

mini-banner

Nu faceti nici un compromis in ceea ce priveste calitatea montajului ferestrelor dumneavoastra.Cu cat acordati mai multa atentie acestei etape, cu atat costurile sunt mai scazute si bunastarea dumneavoastra ca utilizator este mai mare.

Cereti cat mai multe informatii tehnice inainte de a incheia un contract, pentru a putea fi siguri
ca ati ales cea mai buna varianta atat din punct de vedere al pretului cat si din punct de vedere calitativ si al fiabilitatii produselor.

Nu cadeti in capcana sa credeti ca ati facuta afacerea vietii pentru ca ati primit cel mai mic pret
de pe piata.De cele mai multe ori un produs de calitate superioara se obtine din materiale de calitate superioara combinate cu manopera de calitate superioara, ce genereaza costuri de productie mai mari.Niciodata un produs ieftin nu poate fi obtinut din materiale de cea mai buna calitate sau cu tehnologie performanta.

EXPERIENTA & ACTIVITATE :

Consideram ca tamplaria pvc cu geam termopan, indiferent cat de performant este sistemul de profile pvc din care este fabricata, nu asigura un randament maxim fara o instalare de calitate

De aceea noi punem la dispozitia clientilor solutii profesionale de montaj, cu echipe proprii, de la sistemul de montaj clasic pana la sisteme agreate in industria constructiilor ridicate in sistem pasiv

Va stam la dispozitie cu personal calificat, capabil sa va informeze cu toate detaliile necesare pentru a lua cea mai buna decizie

TOP