banner-2
banner-3
PREV
NEXT

ROLLTECH

Furnizor de solutii pentru garaje, locuinte rezidentiale si cladiri de birouri. Oferim spre vanzare usi garaj sectionale, automatizari porti usi, sisteme de acces si monitorizare precum si rulouri PVC. Optional asiguram montaj profesionist.

FERESTRE SI USI PVC CU GEAM TERMOPAN :

Produse pe o linie de productie automatizata in proportie de 90%, cu tehnologie de ultima generatie si cu o preocupare continua pentru detalii astfel incat produsul finit sa corespunda cu cele mai inalte standarde de calitate. 90% din operatiile executate in procesul de productie sunt realizate cu utilaje de ultima generatie care asigura un flux constant si de o calitate ireprosabila a produselor.Fiecare operatie parte a fluxului tehnologic este atent monitorizata de tehnicieni astfel incat abaterile calitative de constructie a ferestrelor si usilor pvc cu geam termopan sa nu depaseasca toleranta admisa de 0.2mm.

ferestre pvc
RollTech propune solutii complete de izolare termica si din acest motiv credem cu tarie ca reusim sa gasim intotdeauna cea mai buna varianta pentru fiecare client in parte, in asa fel incat indiferent de anotimp sa se poata bucura de ceea ce conteaza cu adevarat.De bunastarea familiei.

Ferestrele deschid spatii, creeaza dispozitie placuta si reprezinta o anumita limita pentru intimitatea noastra.Ne asteptam deci, sa functioneze impecabil ani la rand.Indiferent de varianta constructiva aleasa, ferestrele se echipeaza cu feronerie RotoNT cu functie antiefractie, ceea ce inseamna ca indiferent de dimensiunea ei, fereastra vine echipata cu cel putin 2 blocatori tip ciuperca.

Din cauza cresterii continue a cheltuielilor cu energia termica, puterea de izolare a ferestrelor si usilor pvc cu geam termopan a devenit un aspect foarte important.Pierderea a 15% din energie in cladiri se datoreaza tamplariei vechi sau intr-o stare generala proasta.Din acest motiv noi propunem o tamplarie performanta cu geam termopan triplu superior calitativ care transforma incaperile reci de pana atunci, in incaperi calde, placute cu costuri de intretinere mult reduse, in care nu mai patrunde praful, apa nu se mai infiltreaza la fiecare ploaie mai puternica, iar zgomotul ramane in exterior.

EXPERIENTA & ACTIVITATE :

Consideram ca tamplaria pvc cu geam termopan, indiferent cat de performant este sistemul de profile pvc din care este fabricata, nu asigura un randament maxim fara o instalare de calitate

De aceea noi punem la dispozitia clientilor solutii profesionale de montaj, cu echipe proprii, de la sistemul de montaj clasic pana la sisteme agreate in industria constructiilor ridicate in sistem pasiv

Va stam la dispozitie cu personal calificat, capabil sa va informeze cu toate detaliile necesare pentru a lua cea mai buna decizie

TOP