banner-2
banner-3
PREV
NEXT

ROLLTECH

Furnizor de solutii pentru garaje, locuinte rezidentiale si cladiri de birouri. Oferim spre vanzare usi garaj sectionale, automatizari porti usi, sisteme de acces si monitorizare precum si rulouri PVC. Optional asiguram montaj profesionist.

JALUZELE ORIZONTALE SAU VERTICALE:

Astazi, tehnica de umbrire castiga in raspandire si popularitate deoarece imbina avantajele practice cu beneficiile estetice. Jaluzelele si roletele, interioare sau exterioare, au devenit un element de design in decorarea oricarui spatiu, locuinta sau birou.
Principalul rol al tehnicii de umbrire este protejarea de razele solare nedorite si in acelasi timp, controlarea temperaturii din interior. Jaluzelele si roletele au devenit insa importante si in design-ul unui spatiu datorita numarului mare de nuante disponibile, reprezentand un element decorativ.
Exista doua categorii de produse utilizate de tehnica de umbrire, in functie de destinatia acestora. Astfel, produsele de umbrire pot fi pentru interior si pentru exterior.

TEHNICA DE UMBRIRE DE INTERIOR:

Jaluzelele si roletele de interior sunt astazi o necesitate moderna si estetica. Scopul lor practic este insa bine determinat: protejarea spatiilor de razele solare. O gama larga de jaluzele si rolete in diverse modele si culori are rolul de a spori confortul unui numar mare de clienti si de a raspunde celor mai complexe exigente.

JALUZELELE VERTICALE:

alcatuiesc o categorie de produse, diversa prin paleta de culori disponibila si prin materialele folosite pentru lamele. Jaluzelele verticale pot oferi interiorului un aspect modern si confortabil.

Jaluzelele verticale sunt solutia ideala pentru umbrirea spatiilor sociale, cabinetelor si birourilor, dar tot mai des isi gasesc utilitatea si in spatiile locuibile, ca si alternativa la perdele si draperii. De multe ori, jaluzelele verticale sunt utilizate la delimitarea spatiului si sunt potrivite pentru umbrirea spatiilor mari, avand un efect decorativ.Gama variata de modele si de culori permite diferite combinatii si ofera posibilitatea de a crea un interior original si elegant.Toate stofele sunt tratate antistatic fiind potrivite si pentru persoane alergice. Datorita acestui tratament, efortul de intretinere este minim.

Un alt avantaj il constituie varietatea posibilitatilor de executie. Cu jaluzele verticale se pot umbri suprafete curbe si oblice, avand mai multe moduri de actionare. Jaluzelele verticale se pot monta in tavan sau utilizand console de pereti.

JALUZELELE ORIZONTALE:

sunt produse de umbrire de interior din aluminiu. Jaluzelele orizontale sunt oferite intr-o gama generoasa de modele si culori.
Jaluzele orizontale din aluminiu ocupa un loc important in amenajarea unui interior modern. Jaluzelele orizontale ofera protectie impotriva caldurii si, in acelasi timp, permit reglarea fluxului de lumina prin orientarea suprafetei lamelelor. Diversitatea modelelor si a culorilor fac din acest produs unul dintre cele mai utilizate pentru umbrirea interioara. Avantajele jaluzelelor orizontale din aluminiu le constituie intretinerea usoara si montajul simplu.

OFERTA NOASTRA CUPRINDE JALUZELE ORIZONTALE DIN ALUMINIU PENTRU TOATE TIPURILE DE FERESTRE:

Jaluzele sunt destinate ferestrelor din PVC . Acestea se evidentiaza prin designul lor si prin durata de utilizare indelungata. In proiectarea acestui tip de jaluzele a fost pus accentul pe integrarea perfecta a jaluzelei cu fereastra. Atentia deosebita acordata detaliilor a permis ca jaluzelele sa se armonizeze perfect cu ferestrele pe care sunt montate.

Mecanismul de actionare a jaluzelelor orizontale le fac usor de utilizat, iar montajul este rapid. Puteti alege jaluzelele care se potrivesc nevoilor dumneavoastra in functie de modalitatea de actionare. Puteti decide sa utilizati jaluzele actionate cu snur sau puteti opta pentru jaluzele actionate cu lantisor.

EXPERIENTA & ACTIVITATE :

Consideram ca tamplaria pvc cu geam termopan, indiferent cat de performant este sistemul de profile pvc din care este fabricata, nu asigura un randament maxim fara o instalare de calitate

De aceea noi punem la dispozitia clientilor solutii profesionale de montaj, cu echipe proprii, de la sistemul de montaj clasic pana la sisteme agreate in industria constructiilor ridicate in sistem pasiv

Va stam la dispozitie cu personal calificat, capabil sa va informeze cu toate detaliile necesare pentru a lua cea mai buna decizie

TOP