banner-2
banner-3
PREV
NEXT

ROLLTECH

Furnizor de solutii pentru garaje, locuinte rezidentiale si cladiri de birouri. Oferim spre vanzare usi garaj sectionale, automatizari porti usi, sisteme de acces si monitorizare precum si rulouri PVC. Optional asiguram montaj profesionist.

Este asigurat prin echipa de montaj proprie, formata si specializata in domeniu din anul 2006 , fiind intr-o continua dezvoltare si specializare in ce priveste serviciul de montaj, suntem bucurosi sa va punem la dispozitie tehnologiile noi de montaj profesional conform standardelor RAL-Guttegemeinschaft Fenster und Hausturen.

VA OFERIM 3 VARIANTE DE MONTAJ AL FERESTRELOR DIN PVC CU GEAM TERMOIZOLATOR:

CLASIC - varianta practicata si cunoscuta de majoritatea echipelor de montaj.Se refera la instalarea ferestrelor cu fixare mecanica cu suruburi de fixare (cu perforarea profilului pvc sau fixarea cu cleme de montaj ) si izolarea ulterioara a perimetrului cu spuma poliuretanica de montaj.

SEMIPROFESIONAL - varianta recomandata pentru tara noastra, pentru conditiile climatice de la noi dar si pentru modalitatea de executie a constructiilor.Presupune instalarea pe perimetrul exterior al ramei ferestrelor si usilor pvc a benzii kompriband 300 anterior fixarii ferestrelor cu suruburi de fixare (cu perforarea profilului pvc sau fixarea cu cleme de montaj ), izolarea ulterioara a perimetrului cu spuma poliuretanica de montaj.

PROFESIONAL - varianta recomandata pentru casele pasive in special, dar si pentru cladirile conventionale cu respectarea unor conditii minime de constructie(finisarea spaletilor in forma bruta - tencuiala tinci- anterior montajului ferestrelor).Presupune instalarea pe perimetrul exterior al ramei ferestrelor si usilor pvc a benzii kompriband 300 anterior fixarii ferestrelor cu suruburi de fixare (cu perforarea profilului pvc sau fixarea cu cleme de montaj ), izolarea ulterioara a perimetrului cu spuma poliuretanica de montaj elastica "softcell", urmata de aplicarea foliei de difuzie pe perimetrul interior al ramei.

montaj

EXPERIENTA & ACTIVITATE :

Consideram ca tamplaria pvc cu geam termopan, indiferent cat de performant este sistemul de profile pvc din care este fabricata, nu asigura un randament maxim fara o instalare de calitate

De aceea noi punem la dispozitia clientilor solutii profesionale de montaj, cu echipe proprii, de la sistemul de montaj clasic pana la sisteme agreate in industria constructiilor ridicate in sistem pasiv

Va stam la dispozitie cu personal calificat, capabil sa va informeze cu toate detaliile necesare pentru a lua cea mai buna decizie

TOP