usi de garaj
banner-3
PREV
NEXT

ROLLTECH

Furnizor de solutii pentru garaje, locuinte rezidentiale si cladiri de birouri. Oferim spre vanzare usi garaj sectionale, automatizari porti usi, sisteme de acces si monitorizare precum si rulouri PVC. Optional asiguram montaj profesionist.

USI DE GARAJ SECTIONALE:

O atentie tot mai mare se acorda in ultimul timp garajului.Acest lucru nu se datoreaza neaparat functiunii si destinatiei lui ca spatiu tehnic, cat impactului vizual pe care il are avand in vedere ca este situat de cele mai multe ori pe fatada principala a casei, fie ca este vorba despre constructie noua sau renovare. Reprezinta solutia cea mai comoda de configurare a usii de garaj, principalul avantaj fiind spatiul oferit de o astfel de configuratie.Montajul se realizeaza in interiorul garajului, in spatele golului,iar actionarea se face de-a lungul tavanului.

DETALII TEHNICE DE MONTAJ:

pentru a putea benficia de avantajele usilor de garaj sectionale trebuie respectate niste conditii minime constructive:varianta cea mai comuna este cea cu arcul de torsiune in fata care presupune existenta unui buiandrug cu inaltime utila in interior de cel putin 200mm pentru actionare manuala sau 240mm pentru actionarea automata cu telecomanda.in cazul in care din diferite motive, buiandrugul nu exista sau este subdimensionat, venim cu o varianta alternativa, care presupune montajul arcului de torsiune in spatele garajului.

CARATERISTICI TEHNICE : PANOURI TERMOIZOLANTE

sunt construite cu protectie impotriva prinderii degetelor si raspund normelor de securitate ale C.E.
sunt construite astfel incat se realizeaza o imbinare superioara
sunt prevazute cu garnituri de etansare ce asigura o izolatie impiedicand patrunderea apei sau prafului
au lateralele inchise cu capace de otel galvanizat ce cresc rezistenta panelurilor
prezinta o placa metalica de intarire in zona de fixare a balamalelor
tratamentul aplicat panelurilor le ofera o rezistenta crescuta impotriva coroziunii
sunt disponibile in doua inaltimi: 500 mm si 610 mm
sunt construite din otel galvanizat cu izolatie din poliuretan cu grosime de 40 mm
sunt prevazute cu folie de protectie pe fata interioara cat si pe cea exterioara pentru preveni zgarieturile
Folia de protectie se indeparteaza la montaj.

USI DE GARAJ BASCULANTE:

Usile de garaj basculante sunt potrivite pentru orice categorie de masini si pentru orice arhitectura de cladire, avand o gama variata de modele si culori disponibile. Usile basculante si-au demonstrat eficienta si robustetea, cea mai importanta dovada fiind longevitatea sistemului. Actionarea se face cu ajutorul unor sisteme de manipulare inteligente si usor de folosit. Usile basculeaza pe tavan deosebit de silentios si sunt potrivite atat locuintelor individuale, cat si celor colective.

Modul de fabricare a acestor usi garanteaza siguranta pentru tine si familia ta: un comutator de suprasarcina, fotocelule, arcuri speciale pentru echilibrare, forma ghidurilor si rolelelor de ghidare cu rulment.

Usile de garaj basculante nu necesita vopsire sau protectie impotriva ruginii.

usi-sectionale

AVANTAJE USI DE GARAJ SECTIONALE:

Usile de garaj sectionale produse de catre RollTech au fost concepute din dorinta de a oferi in primul rand calitate si siguranta maxima. Ca si usile de garaj tip rulou , usile de garaj sectionale prezinta mai multe avantaje care fac produsul sofisticat si in acelasi timp usor de utilizat. Pe langa faptul ca ofera un aspect elegant casei, usile de garaj sectionale reprezinta o buna izolatie termica si acustica. Materialul trainic din care sunt realizate permit o utilizare intensiva. Usile de garaj isi pastreaza acelasi aspect "ca nou" chiar si dupa nenumarate curatari, fiind foarte rezistente la zgarieturi sau alti factori ai naturii.

EXPERIENTA & ACTIVITATE :

Consideram ca tamplaria pvc cu geam termopan, indiferent cat de performant este sistemul de profile pvc din care este fabricata, nu asigura un randament maxim fara o instalare de calitate

De aceea noi punem la dispozitia clientilor solutii profesionale de montaj, cu echipe proprii, de la sistemul de montaj clasic pana la sisteme agreate in industria constructiilor ridicate in sistem pasiv

Va stam la dispozitie cu personal calificat, capabil sa va informeze cu toate detaliile necesare pentru a lua cea mai buna decizie

TOP